Intrebari Frecvente


CONTUL MEU

 

Care sunt avantajele crearii unui cont?

Inregistrarea printr-un cont permite abonarea la newsletterele ce informeaza asupra noutatilor, ofertelor si promotiilor prezente pe site-ul www.classmen.net

Sectiunea „Contul meu” ofera o evidenta atat a istoricului, cat si a stadiilor de procesare a comenzilor. Prin crearea unui cont este posibila inregistrarea a mai multe adrese de livrare.


 

COMANDA

 

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii, a culorii si cantitatii dorite, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, se va apasa butonul “Plaseaza comanda”. Ulterior se va verifica valabilitatea si corectitudinea numarului de telefon si a adresei de livrare si facturare.

Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Comanda ta”. Dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru Termeni si conditii, comanda este lansata prin apasarea butonului ”Plaseaza comanda”.

 

Unde gasesc informatiile despre comanda?

Sectiunea “Contul meu” ofera posibilitatea verificarii stadiului unei comenzi, de la momentul plasarii pana in etapa sa de livrare.

 

Pot modifica comanda?

O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor.

Daca comanda a fost plasata, clientul poate modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, telefonic sau prin solicitare scrisa la adresa office@classmen.net

 

Plata comenzii

Plata numerar la livrarea coletului, prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat. Aceasta modalitate de plata este acceptata doar in Romania și este denumita plata RAMBURS.

 

LIVRAREA

Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificata in  formular prin Urgent Cargus

La momentul livrarii este necesara verificarea integritatii coletului, in situatia deteriorarii sau a prezentarii ambalajului desfacut sau a sigiliului rupt, acesta va fi refuzat. In acest caz, va rugam sa anuntati de urgenta departamentul de relatii cu clientii printr-un e-mail la adresa office@classmen.net

 

In cat timp ajunge comanda?

Comenzile vor fi livrate intr-un termen de maxim 4 zile de la momentul acceptarii comenzii, in functie de distanta, de momentul plasari in zile lucratoare sau libere si de conditiile meteorologice ce afecteaza transportul firmelor de curierat.

 

Ce fac daca am primit un produs in minus?

Ne cerem scuze pentru problemele intampinate si va stam la dispozitie pentru a le solutiona. Va rugam sa ne contactati la office@classmen.net intr-un termen de 48 de ore de la livrarea coletului pentru a verifica situatia. Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore. Din pacate, sesizarile ulterioare termenului de 48 de la livrarea comenzii nu vor fi luate in considerare.

 

Ce fac daca am primit un produs defect?

Va rugam sa ne contactati la office@classmen.net in termen de 48 de ore de la livrarea colectului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna banii iar transportul produsului va fi suportat de catre noi.